Contact

We staan voor u klaar...

Inter Delta Communicatie

Je gegevens

Vertel ons hoe we contact met je kunnen opnemen.


Hoe kunnen we helpen?

Stel gerust een vraag of laat eenvoudigweg een reactie achter.


Bij het gebruiken van dit formulier ga je akkoord met het opslaan en verwerken van de door jou opgegeven gegevens door deze website, zoals aangegeven in onze privacyverklaring

J. Vermeule
J. Vermeule
13:01 23 Nov 17
Interdelta is een super bedrijf. Niets is te gek, zeer creatief en vriendelijk. Ik heb nu meerdere websites door Rudy en Jean Paul laten maken met als gevolg maar bezoekers, meer klantcontacten. Meer omzet. Mannen super bedankt voor jullie support en de volgende website is weer in aantocht.
Justa Van De Gruiter
Justa Van De Gruiter
13:29 13 Oct 17
De mannen hebben voor mij een mooie overzichtelijke website gemaakt. Met aanpassingen die door het jaar heen kunnen komen ben ik altijd up-to-date. Meedenken is voor hun de normaalste zaak van de wereld. Fijn om mee te werken. Het contact verloopt altijd soepel en de kosten zijn niet hoog. Erg tevreden over de samenwerking zou niet anders willen mijn website levert altijd veel klanten op.
Louise van Sluijs-Wolsing
Louise van Sluijs-Wolsing
09:52 27 Sep 17
We zijn klant bij Inter Delta Communicatie voor het bouwen en onderhoud van onze website. We worden altijd keurig en snel geholpen en er wordt heel goed met ons meegedacht! Een aanrader!
Petra Wisse
Petra Wisse
14:28 03 Oct 17
Mooie site door hen gemaakt en prima service! Bij vragen staan ze altijd voor je klaar!
Dirk Lag
Dirk Lag
10:32 07 Sep 17
Als bestuurslid van 2 stichtingen heb ik regelmatig contact met Inter Delta over het update houden van de betreffende websites. We worden altijd snel en correct geholpen.
Bekijk alle beoordelingen

Inter Delta Communicatie