WiFi verbeteren

Bent u de problemen met de WiFi beu? Wij verbeteren de WiFi ontvangst... gegarandeerd!

Heeft u problemen met uw WiFi verbinding?

Dat lossen wij graag voor u op!

WiFi hoort tegenwoordig net zo goed bij uw woning als elektriciteit en water. Steeds meer apparaten en gebruikers zijn afhankelijk van een snelle en stabiele WiFi verbinding.

Nederland heeft één van de snelste en meest stabiele internet infrastructuur van de wereld. Desondanks kan er vaak niet optimaal gebruik worden gemaakt van deze luxe. Dat heeft te maken met een aantal factoren.

Slechte WiFi router internetprovider

Bij uw internet abonnement ontvangt u een modem met vaak een ingebouwde WiFi router. Hoewel dit een eenvoudige oplossing is werkt het in de meeste gevallen niet goed. Het WiFi signaal van de modem/router is vaak niet krachtig genoeg om vanuit de meterkast het hele huis van WiFi te voorzien.

WiFi versterker geen goede oplossing

De internetproviders proberen dit probleem op te lossen door u gratis een WiFi versterker toe te sturen. In sommige gevallen geeft dit het gewenste resultaat maar vaak ook niet. Een langzame verbinding versterken blijft langzaam.

Het verbeteren van de WiFi ontvangst

Het hangt van de omstandigheden af welke oplossing het beste zal werken. Daarom zullen wij voor onze afspraak eerst inventariseren;
– wat is exact het probleem
– wat zijn de omstandigheden
– wat zijn de verwachtingen

Verschillende mogelijkheden

Er zijn verschillende manieren om uw WiFi ontvangst ter verbeteren. Wij zetten er een aantal op een rijtje;
– Aanpassen van de plaatsing en/of instellingen van de router
– Vervangen van de modem/router door een krachtiger exemplaar
– Plaatsen van een WiFi versterker
– Plaatsen van een Access Point
– Installeren van een Powerline systeem
– Installeren van een WiFi mesh systeem

Kosten effectieve oplossing

Vanzelfsprekend kiezen wij een oplossing die zo vriendelijk mogelijk is voor uw portemonnee.  Een gamende puber die op zolder fanatiek Fortnite speelt zal andere eisen aan de WiFi verbinding stellen dan de Facebookende moeder. En niet iedereen hoeft persé 4K video te kijken achter in de tuin…

 

Verbeteren wifi ontvangst

Werkwijze

Wij nemen contact met u op om een beeld te vormen van het probleem en uw verwachting van de WiFi verbinding.  Wij geven dan een oplossingsrichting en informeren u dan meteen over de te verwachten kosten. Hierdoor komt u niet voor verrassingen te staan, wel zo fijn!
Vervolgens maken we een afspraak, dat kan zowel overdag als ‘s avonds.  

Kosten

In sommige gevallen is het al voldoende om een WiFi versterker te plaatsen of de instellingen van de modem/router aan te passen.  Het is ook mogelijk dat onze conclusie is dat een WiFi mesh systeem de meest optimale oplossing is voor uw situatie. 
De kosten verschillen maar de overeenkomst is dat wij u van te voren een inschatting zullen geven. Wij zullen altijd proberen een zo goed mogelijke oplossing te bieden tegen zo laag mogelijk kosten.

WiFiXpert

Wilt u meer weten over het verbeteren van de WiFi ontvangst, onze  oplossingen en werkwijze?

Kijk dan eens op www.wifixpert.nl

Neem contact met mij op