webshop Wallis Diervoeding

,
wallis diervoeding - hondervoeding - kattenvoeding

De opdracht was het vernieuwen van de webshop van Wallis diervoeding. De klant was op zich tevreden over de lay-out van de website echter de navigatiestructuur en daardoor het gebruiksgemak voor de bezoeker was niet optimaal. Na een uitgebreid gebruikersonderzoek is besloten het eerder gebruikte Flatsome webshop thema opnieuw te gebruiken. Dit thema biedt uitstekende mogelijkheden om tot een perfecte gebruikerservaring te komen, vanzelfsprekend met de juiste instellingen.
Daarnaast hebben we op verzoek van de klant de webshop compleet gevuld met content. De website is dus geoptimaliseerd op gebruikersgemak en daarbij hoort ook een snelle werking zodat vlot en comfortabel naar de producten kan worden geklikt. Uiteindelijk hebben we naar het bestelproces gekeken. Alle overbodige zaken hebben we weggelaten wat voor de klant van de webshop tot een gebruikersvriendelijke bestelervaring zal leiden. Het spreekt voor zich dat dit voor Wallis Diervoeding tot een betere conversie dus meer online verkoop zal zorgen.

Wallis Diervoeding is gevestigd in Ovezande en is gespecialiseerd in hondenvoeding, kattenvoeding, supplementen, verzorging en toebehoren.  Daarnaast geeft Wallis voedingsadvies op maat, wel zo fijn als u het beste voor uw hond of kat wilt. De gevoerde merken zijn o.m. Kivo, Carnibest, Carnis, Darf, en Farmfood.

Nieuwsgierig geworden? Kijk gerust een op https://wallisdiervoeding.nl

Vaardigheden

Gepubliceerd op

04/08/2020

Reactie verzenden

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

dertien + zestien =