Bel: +31 (0)113 568 497 |    info@interdelta.nl

Van Dam Technics

Opdracht

De business van Van Dam Technics was zodanig veranderd dat ook de website een volledige make-over behoefde. De stoere uitstraling van de website sluit mooi aan bij het robuuste werk wat wordt afgeleverd bij Van Dam Technics. Hierbij hoort vanzelfsprekend een solide technische ondergrond en hebben wij hier Joomla als onderliggend CMS verkozen.

Van Dam Technics

Van Dam Technics is gespecialiseerd in het zwaardere laswerk. Het Zeeuwse 's-Gravenpolder is de thuisbasis, maar het werkgebied is wereldwijd. Productie, reparatie en onderhoud van aan slijtage onderhevige machines en constructies vormt de kern van de activiteiten. Door de vaak grote omvang van de projecten ligt het accent veelal in werk op locatie.

Website: www.vandam-technics.com

  • Logo restyle
  • Visitekaartjes
  • ontwerp werkkleding

De robuuste CMS omgeving van Joomla heeft alles aan boord om als solide basis te kunnen dienen. De site wordt perfect weergegeven op mobiele apparatuur als Iphone of Android devices. Omdat ook de vindbaarheid erg belangrijk is voor een site als deze hebben de deze hierop geoptimaliseerd.


 

Sponsoring

Wij zijn bevlogen om goed en mooi werk te leveren. Het vertrouwen van onze klanten blijft hiervoor de basis. Als blijk van waardering doen wij graag iets terug. Met de sponsering van diverse lokale (sport)verenigingen wil Inter Delta Communicatie niet alleen een duurzame relatie opbouwen maar ook hun maatschappelijke betrokkenheid uitdragen.

hajimebudo  luctor  oranjevereniging

Dorpsraad Heinkenszand  Fietsvierdaagse Zeeland  Gruppetto HKZ - Heinkenszand Wielergroep

 

Nieuws

Contact Info

Ondertussen op Twitter...