Bel: +31 (0)113 568 497 |    info@interdelta.nl

Vakantiewoning 'het Vleugelhof'

Opdracht

De website van het Vleugelhof was na 5 jaar aan vervanging toe. Missie was een website te maken die goed wordt weergegeven op mobiele devices, goed vindbaar is met een moderne frisse uitstraling. Om zoveel mogelijk 'beleving' mee te geven is er voor gekozen ook een presentatiefilmpje te maken waarbij de eigenaresse wat informatie geeft over de vakantiewoning.

het Vleugelhof

Een heerlijke zomervakantie, een familieweekend met opa en oma of gewoon een midweek met één of meerdere gezinnen.
Een verblijf op het Vleugelhof in één van de mooiste stukjes van Zeeland neemt u mee terug naar een tijd waar gezelligheid vanzelfsprekend was.
De prachtige Zuid-Bevelandse woonboerderij biedt royaal ruimte aan gezinnen of families tot 14 personen.

Website: www.vakantieboerderijzeeland.nl

De robuuste CMS omgeving van Joomla heeft alles aan boord om als solide basis te kunnen dienen. De site wordt perfect weergegeven op mobiele apparatuur als Iphone of Android devices. Omdat ook de vindbaarheid erg belangrijk is voor een site als deze hebben de deze hierop geoptimaliseerd.


 

Sponsoring

Wij zijn bevlogen om goed en mooi werk te leveren. Het vertrouwen van onze klanten blijft hiervoor de basis. Als blijk van waardering doen wij graag iets terug. Met de sponsering van diverse lokale (sport)verenigingen wil Inter Delta Communicatie niet alleen een duurzame relatie opbouwen maar ook hun maatschappelijke betrokkenheid uitdragen.

hajimebudo  luctor  oranjevereniging

Dorpsraad Heinkenszand  Fietsvierdaagse Zeeland  Gruppetto HKZ - Heinkenszand Wielergroep

 

Nieuws

Contact Info

Ondertussen op Twitter...