Bel: +31 (0)113 568 497 |    info@interdelta.nl

Theetuin het Noordland

Opdracht

Onze klant gaf aan voor een budget vriendelijke prijs een website te willen laten maken. Het onderhoud moest eenvoudig zelf te doen zijn en de site moest snel online in verband het naderende seizoen.

Theetuin het Noordland

Theetuin en bed & breakfast Het Noordland vindt u aan de Noordlandseweg 12 in Heinkenszand tussen Heinkenszand en recreatiepark Stelleplas midden in de Zak van Zuid-Beveland. Het is een gezellige tuin met de mogelijkheid te overnachten in de B&B.

Website: http://www.theetuinhetnoordland.nl

We hebben hier gekozen voor een Sprinter website. Dit hebben we enerzijds gedaan vanwege het budget vriendelijke karakter van dit concept en anderzijds omdat het voor de klant erg belangrijk was dat de website binnen één week kon worden opgeleverd. Het onderliggende CMS is Joomla, de gebruiker beheert grotendeels zelf de content waarbij wij de soms was ingewikkelder zaken voor de klant regelen


 

Sponsoring

Wij zijn bevlogen om goed en mooi werk te leveren. Het vertrouwen van onze klanten blijft hiervoor de basis. Als blijk van waardering doen wij graag iets terug. Met de sponsering van diverse lokale (sport)verenigingen wil Inter Delta Communicatie niet alleen een duurzame relatie opbouwen maar ook hun maatschappelijke betrokkenheid uitdragen.

hajimebudo  luctor  oranjevereniging

Dorpsraad Heinkenszand  Fietsvierdaagse Zeeland  Gruppetto HKZ - Heinkenszand Wielergroep

 

Nieuws

Contact Info

Ondertussen op Twitter...