Bel: +31 (0)113 568 497 |    info@interdelta.nl

Sjaak van de Walle Grafmonumenten

Opdracht

Uniek, ingetogen en betrouwbaar, 3 kernwoorden die verwerkt dienden te worden in de nieuwe website van Sjaak van de Walle. Door de duidelijke navigatie wordt de bezoeker eenvoudig door de verschillende mogelijkheden geleid. De unieke werkwijze van Sjaak wordt goed in beeld gebracht, aandacht voor de klant en detail spreekt voor zich.

Sjaak van de Walle Grafmonumenten

Luisteren naar uw emoties en persoonlijke wensen is onze basis. Met ruim 20 jaar ervaring en toewijding in de natuursteenbranche bieden wij u de ruimte. Ruimte om de herinnering aan uw grote verlies op een persoonlijke en bijzondere manier te behouden. Wij vervaardigen grafmonumenten in eigen beheer.
Onze materialen betrekken we rechtstreeks van de fabrikanten waardoor we hoogwaardige kwaliteit, blijvend kunnen garanderen.

Website: www.vandewalle.nl

  • Logo ontwerp
  • Huisstijl
  • Folder

De robuuste CMS omgeving van Joomla heeft alles aan boord om als solide basis te kunnen dienen. De site wordt perfect weergegeven op mobiele apparatuur als Iphone of Android devices. Omdat ook de vindbaarheid erg belangrijk is voor een site als deze hebben de deze hierop geoptimaliseerd.


 

Sponsoring

Wij zijn bevlogen om goed en mooi werk te leveren. Het vertrouwen van onze klanten blijft hiervoor de basis. Als blijk van waardering doen wij graag iets terug. Met de sponsering van diverse lokale (sport)verenigingen wil Inter Delta Communicatie niet alleen een duurzame relatie opbouwen maar ook hun maatschappelijke betrokkenheid uitdragen.

hajimebudo  luctor  oranjevereniging

Dorpsraad Heinkenszand  Fietsvierdaagse Zeeland  Gruppetto HKZ - Heinkenszand Wielergroep

 

Nieuws

Contact Info

Ondertussen op Twitter...