Bel: +31 (0)113 568 497 |    info@interdelta.nl

Paardendekenservice Foort

Opdracht

Paardensport is een passie en paardenliefhebbers kijken graag naar paarden. Vanuit deze eenvoudige gedachte is de stijl van de website opgezet met aansprekend fotowerk. Natuurlijk dient er op de website duidelijke en volledige informatie te vinden te zijn.

de Schipper Krabbendijke

Uw paardendeken snel en vakkundig gewassen en gerepareerd. Bel even met Paardendekenservice Foort en het wordt geregeld, snel en voordelig!

Website: www.paardendekenservice.nl

  • Huisstijl Paardendekenservice Foort
  • Sprinter website Intri Keo
  • Sprinter website Kerstboom@Home
  • Digitaal visitekaartje FDS Vaten

De robuuste CMS omgeving van Joomla heeft alles aan boord om als solide basis te kunnen dienen. Het snelle nieuws wordt Twitter op de site doorgeplaatst. De klant kan zelf eenvoudig foto's plaatsen in het fotoalbum en ook het plaatsen van nieuws is simpel zelf te doen.


 

Sponsoring

Wij zijn bevlogen om goed en mooi werk te leveren. Het vertrouwen van onze klanten blijft hiervoor de basis. Als blijk van waardering doen wij graag iets terug. Met de sponsering van diverse lokale (sport)verenigingen wil Inter Delta Communicatie niet alleen een duurzame relatie opbouwen maar ook hun maatschappelijke betrokkenheid uitdragen.

hajimebudo  luctor  oranjevereniging

Dorpsraad Heinkenszand  Fietsvierdaagse Zeeland  Gruppetto HKZ - Heinkenszand Wielergroep

 

Nieuws

Contact Info

Ondertussen op Twitter...