Bel: +31 (0)113 568 497 |    info@interdelta.nl

Martin Gaus Hondenschool

Opdracht

De nadruk ligt hier op de beleving van de cursist. Deze moet een goede indruk krijgen van wat zij kunnen verwachten, zowel qua cursusaanbod als sfeer. De bevlogenheid van de eigenaresse van de hondenschool moest terugkomen in de website.

Martin Gaus Hondenschool Bergen op Zoom/Roosendaal

Plezier maken met je hond waarbij mens en dier wat opsteken, wie wil dat nou niet. Hondentraining en andere activiteiten worden gegeven met passie!

Website: www.mghsbergenopzoom.nl

Voor deze website hebben we gebruikt gemaakt van het Joomla CMS. Deze omgeving biedt exact de mogelijkheden die voor deze opdracht nodig waren. Wij hebben de beheermodule op maat aangepast voor deze klant omdat deze het beheer zelfstandig willen uitvoeren. Omdat Social Media voor deze klant erg belangrijk is nemen de 'Link op Social Media' buttons een prominente plaats in en hebben we zelfs een Facebook slider ingebouwd.


 

Sponsoring

Wij zijn bevlogen om goed en mooi werk te leveren. Het vertrouwen van onze klanten blijft hiervoor de basis. Als blijk van waardering doen wij graag iets terug. Met de sponsering van diverse lokale (sport)verenigingen wil Inter Delta Communicatie niet alleen een duurzame relatie opbouwen maar ook hun maatschappelijke betrokkenheid uitdragen.

hajimebudo  luctor  oranjevereniging

Dorpsraad Heinkenszand  Fietsvierdaagse Zeeland  Gruppetto HKZ - Heinkenszand Wielergroep

 

Nieuws

Contact Info

Ondertussen op Twitter...