Bel: +31 (0)113 568 497 |    info@interdelta.nl

KW Financieel Advies

Opdracht

Betrouwbaarheid en eenvoud, dat was de wens van de klant. Wij hebben dit vertaald naar de gerealiseerde website. Hierbij hebben wij een gebruikersvriendelijke en overzichtelijke structuur neergezet zonder hierbij de gewenste sfeer uit het oog te verliezen. De laagdrempeligheid van het contactmoment is mede gerealiseerd door de diverse call-to-action elementen.

KW Financieel Advies

KW Financieel Advies brengt rust in tijden van financiƫle onrust. Door u te helpen met het beheren van uw geldzaken krijgt u net dat steuntje in de rug waarmee u weer verder kunt.

Website: www.budgethulpverlening.nl 

  • Logo ontwerp
  • Huisstijl

De robuuste CMS omgeving van Joomla heeft alles aan boord om als solide basis te kunnen dienen. De site wordt perfect weergegeven op mobiele apparatuur als Iphone of Android devices. Omdat ook de vindbaarheid erg belangrijk is voor een site als deze hebben de deze hierop geoptimaliseerd.


 

Sponsoring

Wij zijn bevlogen om goed en mooi werk te leveren. Het vertrouwen van onze klanten blijft hiervoor de basis. Als blijk van waardering doen wij graag iets terug. Met de sponsering van diverse lokale (sport)verenigingen wil Inter Delta Communicatie niet alleen een duurzame relatie opbouwen maar ook hun maatschappelijke betrokkenheid uitdragen.

hajimebudo  luctor  oranjevereniging

Dorpsraad Heinkenszand  Fietsvierdaagse Zeeland  Gruppetto HKZ - Heinkenszand Wielergroep

 

Nieuws

Contact Info

Ondertussen op Twitter...