Bel: +31 (0)113 568 497 |    info@interdelta.nl

For Health & Wealth

Opdracht

Een aantrekkelijke, modern ogende website, bij voorkeur een scrollend 'one-page' geheel. De site diende vooral een lifestyle achtige uitstraling te krijgen. Ook diende er een pagina beveiligd te worden met een inlogcode.

For Health & Wealth

Lekker in je vel zitten en er stralend uitzien. Improve your life, wie wil dit nu niet? For Health & Wealth biedt mogelijkheden om zo'n lifestyle te realiseren

Website: http://www.forhealthandwealth.nl/

Voor deze website hebben we gebruikt gemaakt van het Wordpress CMS. Deze omgeving biedt exact de mogelijkheden die voor deze opdracht nodig waren. Omdat Wordpress erg gebruikersvriendelijk is kan de klant eenvoudig zelf aanpassingen doen. Omdat Social Media voor deze klant erg belangrijk is nemen de 'Link op Social Media' buttons een prominente plaats in.


 

Sponsoring

Wij zijn bevlogen om goed en mooi werk te leveren. Het vertrouwen van onze klanten blijft hiervoor de basis. Als blijk van waardering doen wij graag iets terug. Met de sponsering van diverse lokale (sport)verenigingen wil Inter Delta Communicatie niet alleen een duurzame relatie opbouwen maar ook hun maatschappelijke betrokkenheid uitdragen.

hajimebudo  luctor  oranjevereniging

Dorpsraad Heinkenszand  Fietsvierdaagse Zeeland  Gruppetto HKZ - Heinkenszand Wielergroep

 

Nieuws

Contact Info

Ondertussen op Twitter...