Bel: +31 (0)113 568 497 |    info@interdelta.nl

website het Vleugelhof vernieuwd

website het Vleugelhof vernieuwd

De website van het Vleugelhof was na 5 jaar aan vervanging toe. 16maatwerkvleugel1200x900
Missie was een website te maken die goed wordt weergegeven op mobiele devices, goed vindbaar is met een moderne frisse uitstraling.

Om zoveel mogelijk 'beleving' mee te geven is er voor gekozen ook een presentatiefilmpje te maken waarbij de eigenaresse wat informatie geeft over de vakantiewoning.

Klik hier voor de Portfolio presentatie.

Lees meer

Google gaat mobiele websites anders waarderen

Google gaat een flinke aanpassing doen in de wijze van waardering van websites. Sites die niet zijn geoptimaliseerd voor mobiele weergave zullen in de zoekresultaten op een mobiel device flink lager worden weergeven.

Het zal duidelijk zijn dat dit aardig wat minder mobiel verkeer op de website als gevolg zal hebben.

De wijziging zal op dinsdag 21 april 2015 ingaan. U kunt zelf testen of uw site geoptimaliseerd is voor mobiel gebruik op https://www.google.com/webmasters/tools/mobile-friendly/ .

 

Lees meer

Website www.intrikeo.nl online

Website www.intrikeo.nl online

Intri Keo in Krabbendijke had al wat langere tijd plannen voor een nieuwe website, het was er tot afgelopen maand nog niet van gekomen.1sprinterintrikeo1200x900

Wij hebben Intri Keo ons Sprinter website concept laten zien en de ondernemer was eigenlijk meteen enthousiast. Een professionele website met een handig beheersysteem die er ook nog eens goed uit ziet.

Dat alles natuurlijk zeer betaalbaar én snel opgeleverd.

Lees meer

Sponsoring

Wij zijn bevlogen om goed en mooi werk te leveren. Het vertrouwen van onze klanten blijft hiervoor de basis. Als blijk van waardering doen wij graag iets terug. Met de sponsering van diverse lokale (sport)verenigingen wil Inter Delta Communicatie niet alleen een duurzame relatie opbouwen maar ook hun maatschappelijke betrokkenheid uitdragen.

hajimebudo  luctor  oranjevereniging

Dorpsraad Heinkenszand  Fietsvierdaagse Zeeland  Gruppetto HKZ - Heinkenszand Wielergroep

 

Nieuws

Contact Info

Ondertussen op Twitter...