ID Managed WordPress Hosting

Het onderhoud van uw WordPress website in vertrouwde handen
Bestellen...

Als u het beste wilt voor uw WordPress website

Met ID Managed WordPress Hosting van Inter Delta Communicatie heeft u zekerheid en gemak. Het technisch beheer van de WordPress website wordt u volledig uit handen genomen,

De website wordt geplaatst op ons bedrijfszekere en snelle hostingplatform, geoptimaliseerd voor samenwerking met WordPress.

Houdt u zich bezig met uw business, wij zorgen dat uw website werkt. Wel zo makkelijk!

Wij hebben inmiddels het merendeel van onze  klanten op ons Managed WordPress Hosting platform ondergebracht. Deze websites zijn stuk voor stuk optimaal beveiligd en volledig up-to-date, voorzien van de laatste versie van WordPress en plugins.
Daarbij zijn de websites voorzien van een SSL certificaat wat zorgt voor een beveiligde verbinding tussen de bezoeker van de website en de webserver.

Zijn er kosten aan de verhuizing naar jullie?

Het verhuizen van het domein, het inregelen van de webhosting en het opzetten van de e-mail adressen is helemaal gratis.

Wat hebben jullie van ons nodig?

Wij hebben de volgende informatie van u nodig om de verhuizing van uw WordPress website soepel en vlot te laten verlopen:

  • De verhuiscode van het domein, deze kunt u opvragen bij uw huidige hostingaanbieder
  • De e-mailadressen die u momenteel in gebruik heeft en op welke manier deze worden gebruikt, bijvoorbeeld in Outlook of Office365
  • De beheerder inloggegevens van uw WordPress website

 

Wordt mijn WordPress website sneller?

Wij garanderen dat uw website sneller wordt na verhuizing en optimalisatie.*
Het is natuurlijk mogelijk dat uw huidige hostingpartij snellere servers gebruikt dan wij en dat uw WordPress website momenteel al 100% geoptimaliseerd is.
Mocht het zo zijn dat uw website niet sneller wordt na verhuizing krijgt u van ons het eerste jaar gratis Managed WordPress hosting óf wij verhuizen uw website kosteloos terug naar uw vorige hostingprovider.
(* Om aanspraak op de garantie te kunnen maken dient u een GTmetrix rapport van de oude situatie te kunnen overleggen)

Wat als onze website toch wordt gehacked?

Het is niet mogelijk voor 100% uit te sluiten dat een website gehacked wordt.
Door het ID Managed WordPress Hosting platform bent u gegarandeerd van de meest geavanceerde beveiliging tegen hackers, onder meer door:

  • Server Firewall
  • Wordfence WordPress Firewall
  • Bijgewerkte WordPress, plugins en thema’s
  • Wekelijkse veiligheidsscan van website bestanden
  • SSL beveiligingscertificaat
  • Dagelijkse backup

Mocht uw website, ondanks alle genomen maatregelen, toch worden gehacked zorgen wij dat uw website kosteloos en ‘gezond’ weer online komt.