ID Cloud Spamfilter

Beveilig uw netwerk of computer tegen spam, virussen, phishing, ransomware en malware aanvallen

Weg met de spam, virus- en phishingmails!

Wij filteren de onzin weg

Wist u dat nog steeds de meeste bedreigingen op internet via de e-mail binnenkomen? Meer dan de helft van alle mailverkeer wereldwijd bestaat uit spam, phishingmails en virussen. 
Dit probleem is eenvoudig op te lossen door het ID Cloud Spamfilter te laten activeren* . Door het spamfilter worden de onbedoelde e-mails al in de cloud weggefilterd zodat ze niet eens op uw mailserver terecht komen. 

Bijna 100% zekerheid

De email filters hebben maar liefst 99,99% effectiviteit. Dat betekent in de praktijk dat er geen spam meer in uw inbox komt. 

Voor u geïnstalleerd

Zoals u gewend bent van Inter Delta Communicatie nemen wij graag uw technische uitdaging uit handen. Zodra u heeft besloten dat u voor de zekerheid van het ID Cloud Spamfilter wilt gaan zullen wij dit activeren. Er hoeft op uw PC of MAc niets te worden aangepast.
Het enige dat u er van merkt is een hoop rust in uw inbox!

* Let op, het ID Cloud Spamfilter is alleen mogelijk als u een eigen domeinnaam heeft.

<iframe src="https://player.vimeo.com/video/120772587" width="640" height="360" frameborder="0" webkitallowfullscreen mozallowfullscreen allowfullscreen></iframe>

Wij hebben gekozen voor de zekerheid van SpamExperts, de marktleider op het gebied van e-mail beveiliging. 

Spamexperts verbetert de analyse systemen continue en door toepassing hiervan worden nieuwe patronen meteen herkend. De database achter het SpamExperts systeem wordt real-time voorzien van deze nieuwe technieken.

Naast het inkomende filter is het ook mogelijk een uitgaand filter in te laten stellen. Hiermee voorkom je dat een computer binnen het netwerk onbedoeld spam gaat uitsturen en uw ip adres op een blacklist komt te staan met alle gevolgen van dien. Wij geven u graag met informatie.

geen spam-mails!

geen malware!

geen virussen!

geen ransomware!