ID Cloud Backup

Uw gegevens moeten veilig zijn, altijd!

Data veilig opgeslagen

in de Nederlandse cloud van IDC.

Met ID Cloud Backup worden de belangrijke bestanden die op uw PC of Mac staan gekopieerd naar de cloud. Uw bestanden worden geplaatst in een Nederlands datacenter wat valt onder de Nederlandse wetgeving. 

Omdat de bestanden versleuteld worden weggeschreven heeft niemand dan uzelf toegang.

Het back-up proces verloopt automatisch, u hoeft hier niets aan te doen. Het voordeel hiervan is dat u niet meer kunt vergeten een back-up te maken. Want wees eerlijk, wanneer heeft u voor het laatst een back-up gemaakt?

Voor u geïnstalleerd

Zoals u gewend bent van Inter Delta Communicatie nemen wij graag uw technische uitdaging uit handen. Zodra u heeft besloten dat u voor de zekerheid van ID Cloud Backup wilt gaan, maken wij een afspraak om dit op uw PC of Mac te installeren.

In overleg wordt vastgesteld welke mappen worden meegenomen in de back-up.

Groeit met u mee

ID Cloud Backup is flexibel, het kan met uw databehoefte meegroeien. Mocht u meer ruimte nodig hebben dan zetten we er capaciteit bij. U betaalt hiervoor tot het eind van de abonnementsperiode niets extra!

Bestanden selectief terug te plaatsen

De geïnstalleerde back-up software biedt de mogelijkheid om gehele mappen of losse bestanden terug te plaatsen.
Daarnaast is het mogelijk verschillende versies terug te gaan, indien gewenst worden de bestanden tot maar liefst een jaar bewaard.

Uw kostbare data wordt veilig opgeslagen in het zwaar beveiligde datacenter van “The Datacenter Group” in Amsterdam.

De verbinding vanaf uw PC of mobiel apparaat naar het Datacenter wordt geheel veilig versleuteld met de AES256 standaard. Deze versleuteling geldt als het meest veilig en wordt door het bedrijfsleven en overheidsinstanties gebruikt.