ID Cloud Backup Pro

Uw gegevens moeten veilig zijn, altijd!

Uw backup in vertrouwde handen

Met ID Cloud Backup Pro wordt uw back-up proces volledig door de specialisten van Inter Delta Communicatie gemanaged. Daarbij krijgen wij elke dag een overzicht van de status van uw back-ups en kunnen we waar nodig bijsturen.
Als basis wordt de back-up service van Keep it Safe gebruikt, marktleider op het gebied van online back-up.  Deze partij is een echte specialist en biedt alle ondersteuning om uw data terug te halen in het geval van een calamiteit.
Zodat u dus over de nodige gemoedsrust beschikt om zich te concentreren op uw wat u het beste doet – uw bedrijf.

Voor u geïnstalleerd en beheerd.

Zoals u gewend bent van Inter Delta Communicatie nemen wij graag uw technische uitdaging uit handen. Zodra u heeft besloten dat u voor de zekerheid van ID Cloud Backup Pro wilt gaan, maken wij een afspraak. ID Cloud Backup Pro kan worden geïnstalleerd op een PC, Mac maar ook op uw Exchange server. Samen met u bepalen we de meest geschikte back-upstrategie.

Bewezen oplossing

Kijk gerust eens op de website van Keep it Safe.

 

Uw kostbare data wordt veilig opgeslagen in het zwaar beveiligde datacenter van “The Datacenter Group” in Amsterdam.

De verbinding vanaf uw PC of mobiel apparaat naar het Datacenter wordt geheel veilig versleuteld met de AES256 standaard. Deze versleuteling geldt als het meest veilig en wordt door het bedrijfsleven en overheidsinstanties gebruikt.