ESET ICT Beveiliging

De beste beveiliging voor u gemanaged!

Alleen de beste beveiliging is goed genoeg!

met Eset Endpoint Protection Avanced.

Een onmisbare schakel in de beveiligingsketen vormt een solide endpoint beveiliging. De standaard beveiliging ingebouwd in Windows is ontoereikend om uw PC veilig te houden. Door een product te installeren wat effectief beschermt tegen virussen, malware, ransomware, hackers en nog veel meer kwalijke zaken. 
Wij werken zelf al jaren tot grote tevredenheid met de producten van Eset en zijn overtuigd van de kwaliteit van deze producten.

Voor u geïnstalleerd en gemonitored

Zoals u gewend bent van Inter Delta Communicatie nemen wij graag uw technische uitdaging uit handen. Wij maken een installatiebestand voor u aan en indien gewenst installeren we de software gratis voor u. 
Daarnaast heeft u de zekerheid van monitoring door de specialisten van Inter Delta. Mocht er een beveiligingsprobleem op uw PC ontstaan wordt dat aan ons doorgegeven. Wij bekijken het probleem en nemen gepaste actie, wel zo’n veilig gevoel!

Gebundelde multiplatform beveiliging, inclusief firewall, antispam en webfiltering

 

De geavanceerde versie biedt, bovenop ESET Endpoint Protection Standard, krachtige web control, een two-way firewall en een antispamfilter als aanvullende beschermingslagen voor uw bedrijfsnetwerk en uw mobiele personeel. 

 

Bescherming tegen malware

Verwijdert alle soorten bedreigingen, inclusief malware, rootkits, wormen en spyware met de mogelijkheid van scannen vanuit de cloud voor nog betere prestaties en detectie.

Exploit Blocker – Voorkomt gerichte aanvallen

Nieuwe detectietechnologie voor nog betere bescherming tegen gerichte aanvallen en niet eerder bekende zwakke plekken, bijvoorbeeld zero-day aanvallen.

Geavanceerde geheugenscanner

Bewaakt het gedrag van kwaadwillende processen en scant deze zodra ze worden geïdentificeerd, zodat besmetting effectief kan worden voorkomen, zelfs in het geval van zeer verborgen malware.

Anti-Phishing – Voorkom fraude

Bescherm gebruikers tegen pogingen van vervalste websites om gevoelige bedrijfsgegevens te bemachtigen, zoals gebruikersnamen, wachtwoorden, bankgegevens en creditcardgegevens.

Two-Way Firewall

Voorkomt ongeautoriseerde toegang tot het bedrijfsnetwerk. Beschermt tegen hackers en voorkomt blootstelling van gegevens.

Vulnerability Shield

Beschermt tegen kwetsbaarheden waarvoor nog geen patch is vrijgegeven of geïmplementeerd. Zorgt voor verbeterde detectie van bekende kwetsbaarheden en blootstellingen daaraan.

Device Control

Bescherm uw netwerk tegen ongeautoriseerde offline media. Blokkeer ongeautoriseerde apparaten of werk met verschillende toegangsniveaus.

Web Control

Beveiligt zakelijk verkeer en verhoogt de productiviteit van de gebruikers. Beperkt de gebruikerstoegang per categorie, bijvoorbeeld gaming, sociale netwerken, etc.

Botnet Protection

Beschermt uw netwerk tegen besmetting met botnet malware, waardoor wordt voorkomen dat er spam- en netwerkaanvallen vanuit het endpoints worden uitgevoerd.

Geringe systeembelasting – Uw bedrijf ondervindt geen hinder

ESET Endpoint Security zorgt voor bewezen bescherming terwijl meer systeemresources vrij worden gelaten voor essentiële programma’s waar eindgebruikers dagelijks van afhankelijk zijn.

Zeer gebruikersvriendelijk beheer op afstand

ESET Endpoint Security kan volledig worden beheerd via ESET Remote Administrator, met volledig overzicht van de status van de netwerkbeveiliging.

RIP & Replace – Naadloze implementatie

Profiteer van naadloze implementatie: uw huidige beveiligingssoftware wordt gedetecteerd en tijdens de installatie verwijderd, zodat er zeer weinig tijd en IT-resources worden gebruikt voor de implementatie.

Aanpasbare zichtbaarheid van de gebruikersinterface

ESET-oplossingen kunnen voor de eindgebruikers volledig onzichtbaar worden gemaakt, zodat er zelfs geen pictogram in het systeemvak zichtbaar is. Gebruikers worden niet afgeleid door pop-upvensters of waarschuwingen.