ID Contentbeheer

Het beheer van de inhoud van uw website

Zo blijft uw website interessant!

Daar zorgen wij persoonlijk voor!

Uw bedrijf of organisatie is dynamisch en met de website houdt u uw klanten hiervan op de hoogte. Een vernieuwing van uw aanbod, een wijziging in de organisatie of nieuws uit uw branche, het is goed dit te delen op de website.

Toch zien we heel vaak dat dit niet wordt gedaan. Te lastig, kost teveel tijd of er wordt eenvoudigweg niet aan gedacht. Daarbij komt dat er meestal niemand officieel de verantwoording krijgt voor deze toch wel belangrijke taak.

ID Contentcare

Wij verzorgen voor onze ID Contentcare klanten het beheer van de inhoud van de website.

Het abonnement is met name geschikt voor bedrijven die met enige regelmaat nieuwe content op de website willen presenteren maar daar bijvoorbeeld door drukte niet aan denken en/of niet aan toe komen. Bij een Contentcare abonnement wordt er door ons periodiek contact met de klant opgenomen waardoor deze wordt aangezet na te denken over te plaatsen content.

ID Contentcare abonnement

Ons Contentcare abonnement is erg geschikt voor mensen die het druk hebben met hun business. Zij beseffen best dat het regelmatig updaten van de website een absolute must is maar komen er simpelweg niet aan toe.

Met een Contentcare abonnement neem je als het ware een extra werknemer in dienst die verantwoordelijk is voor het up-to-date houden van de website. Deze werknemer gaat u op gezette tijden vragen wat er voor nieuws op de website mag worden gezet.

Hoe gaat dit in zijn werk?

Wij spreken af hoe vaak er iets nieuws op de website mag worden geplaatst.

Stel dat u een kwartaalabonnement heeft afgesloten. Wij zullen aan het begin van het kwartaal contact met u opnemen. Of dat telefonisch, per e-mail of zelfs per Whatsapp is dat kiest u zelf bij het afsluiten van het abonnement.

Wij vragen u een ‘ruw’ stukje tekst aan te leveren, eventueel met een afbeelding. Wij maken op basis van het aangeleverde materiaal een goed lopend stuk tekst, uiteraard in keurig Nederlands en ook nog eens geoptimaliseerd voor vindbaarheid in Google.

Wat kost het?

Zoals gezegd is het abonnement er in verschillende varianten.

Onderhoud website

Natuurlijk beheren wij uw website ook op verzoek, dus zonder abonnement.
Een mailtje is al genoeg om nog dezelfde dag uw website weer up-to-date te hebben.