Bel: +31 (0)113 568 497 |    info@interdelta.nl

Inter Delta ICT Consultancy

Inter Delta Consultancy zorgt er samen met u voor dat uw ICT budget optimaal wordt ingezet. Door onze onafhankelijkheid en objectieve zienswijze kunnen wij een verlengstuk zijn van uw organisatie.

Staat u voor investeringen op het gebied van ICT en zoekt u zekerheid dat uw investering maximaal zal renderen?
Laat een consultant van Inter Delta Consultancy met u meedenken. Wij zijn uw partner aan tafel bij besprekingen met uw ICT leveranciers, onafhankelijk en objectief. We overleggen met u, sparren, leven in en brengen onafhankelijk en eerlijk advies uit.

Onafhankelijk en objectief

Sparringpartner bij ICT investeringsvraagstukken

Verlengstuk van uw organisatie

Betrouwbare projectmanager voor ICT projecten

Uw investeringsbudget wordt optimaal benut

Ontlasten van uw organisatie

Vast aanspreekpunt

1ste lijn support bij ICT problemen


Dit is afhankelijk van uw vraag en het soort project waarin wordt gewerkt. 
Het begint vanzelfsprekend met een goed gesprek waarbij we zo goed mogelijk helder zullen krijgen waar we voor uw organisatie waarde kunnen toevoegen.

Laten we een voorbeeld geven; Stel u eens voor, u heeft 5 jaar geleden flink geïnvesteerd in uw huidige PC netwerk maar door de snel veranderende techniek is het tijd te vernieuwen. U bent op zich tevreden over uw huidige ICT leverancier en heeft geen reden offerte op vragen bij andere partijen. Als ondernemer wilt u wel zekerheid over de effectiviteit van uw investering. Betaalt u niet teveel? Is de door uw ICT leverancier aangeboden oplossing wel het meest geschikt of zijn er alternatieven voorhanden die minder kosten en/of beter werken?
Het begint bij uw ICT behoeften in kaart te brengen. Waar staan we nu, waar willen we naar toe en wat is daarvoor nodig. Alleen dan kan er een onderbouwde offerte aanvraag richting uw ICT leverancier. Hiervoor is inleving in uw 'business' noodzakelijk. Natuurlijk kunnen uw PC's en servers worden vervangen door nieuwe apparatuur maar is dat in uw geval wel kosteneffectief?
Hoe zit dat met Cloud-oplossingen? Hoe verhouden de kosten zich als de investering over meerdere jaren wordt berekend. U heeft een website maar is deze nog wel up-to-date?
Laat een consultant van Inter Delta Consultancy met u meedenken. Wij zijn uw partner aan tafel bij besprekingen met uw ICT leveranciers, onafhankelijk en objectief. We overleggen met u, sparren, leven in en brengen onafhankelijk en eerlijk advies uit.
Maar we gaan nog een stukje verder. Wij kunnen het implementatietraject namens u begeleiden. Hiermee ontlast u de mensen binnen uw organisatie. In plaats van dat zij er gedurende de implementatie een extra taak bij krijgen kunnen zij verder met waar ze het best in zijn.
Is uw interesse gewekt? Wij komen graag eens bij u langs voor een vrijblijvend gesprek. Dat kost u niet meer dan een bakje koffie en uurtje van uw tijd.


Is uw organisatie afhankelijk van ICT? Dat kan een conventioneel Windows netwerk zijn maar evengoed een cloud-oplossing of een webshop. Heeft uw eigen organisatie een eigen ICT afdeling dan worden problemen meestel snel en adequaat opgelost. Is uw organisatie niet groot genoeg voor een eigen ICT afdeling dan is de zekerheid van externe onafhankelijk ondersteuning van groot belang.
Door onze brede kennis op ICT gebied is kunnen wij het probleem snel in kaart brengen en effectief overleg voeren met uw leverancier(s).


Wij werken op offertebasis zodat u van te voren weet waar u aan toe bent. U komt hiermee achteraf niet voor verrassingen te staan. Indien onze kosten het vooraf begrote gaan overschrijden zullen wij u daar vooraf over informeren. Ons doel in een lange termijn relatie met u op te bouwen en hebben 'Fair Play'hoog in het vaandel staan.


 

Sponsoring

Wij zijn bevlogen om goed en mooi werk te leveren. Het vertrouwen van onze klanten blijft hiervoor de basis. Als blijk van waardering doen wij graag iets terug. Met de sponsering van diverse lokale (sport)verenigingen wil Inter Delta Communicatie niet alleen een duurzame relatie opbouwen maar ook hun maatschappelijke betrokkenheid uitdragen.

hajimebudo  luctor  oranjevereniging

Dorpsraad Heinkenszand  Fietsvierdaagse Zeeland  Gruppetto HKZ - Heinkenszand Wielergroep

 

Nieuws

Contact Info

Ondertussen op Twitter...