Technisch onderhoud van uw website

Door regelmatig onderhoud blijft uw website snel, veilig en vindbaar

Uw website blijft in topconditie!

Daar zorgen wij persoonlijk voor!

Een WordPress of Joomla website is gebaseerd op een CMS systeem. Dit systeem heeft regelmatig onderhoud nodig om snel en veilig te blijven werken. U kunt het vergelijken met een auto, regelmatig onderhoud zorgt er voor dat u probleemloos kunt blijven tijden.

Updates

Door wekelijks alle componenten van de website te updaten wordt het risico dat de website wordt gehacked tot een minimum beperkt.

Firewall

Door installatie van een firewall en het nauwkeurig afregelen van de instellingen worden indringers gedetecteerd en buiten gehouden.

Backups

Van de website wordt elke nacht een back-up gemaakt naar een beveiligde omgeving buiten het datacenter waar de website wordt gehost. Hierdoor is er altijd een recente kopie van de website beschikbaar mocht er toch iets fout gaan.

Bent u geïnteresseerd? Vul dan hieronder uw naam en e-mailadres in, wij nemen dan binnen 24 uur contact met u op.

Onderhoud website

Wij beheren al meer dan 10 jaar WordPress en Joomla websites. In die tijd hebben we geleerd wat belangrijk is bij het onderhoud van een website.

Misschien wel het allerbelangrijkste is het up-to-date houden van het CMS, de geïnstalleerde plug-ins en het thema. Hierdoor krijgen hackers geen kans de website te misbruiken door bekende kwetsbaarheden.

Omdat het updaten van plug-ins of thema’s soms ongewenste gevolgen kan hebben wordt dit vaak achterwege gelaten. Voordat wij een website updaten maken we eerst een volledige back-up zodat we eenvoudig terug kunnen gaan naar de situatie voor de update. We hebben dan tijd om het ontstane probleem te analyseren en op te lossen waarna we alsnog de website updaten.

Indien u ID Webcare afneemt i.c.m. ID Webhosting en uw website wordt desondanks toch gehacked? Wij herstellen uw website kosteloos!