Hulp bij de AVG

Bent u goed voorbereid op de AVG? Wij helpen u graag uw organisatie in lijn te brengen met de nieuwe privacywetgeving.

De nieuwe privacywet goed en snel doorgevoerd in uw organisatie.

Mogelijk bent u zelf al bezig gegaan met de implementatie van de vereisten voor de AVG. U bent er dan vast achter gekomen dat  er nogal wat aspecten aan deze nieuwe wetgeving zijn.

Het is mogelijk om deze gegevens op verschillende apparaten te benaderen. 

Wij geven een voorbeeld.  U heeft meerdere computers in gebruik en daarnaast ook een Iphone en een Ipad. Door de ID Cloud Sync oplossing kunt u heel eenvoudig een map delen waardoor de bestanden op elk apparaat te gebruiken zijn. Dat kunnen documenten, spreadsheets maar bijvoorbeeld ook foto’s, video’s of geluidsbestanden zijn.  

Het synchronisatie proces verloopt helemaal automatisch, u hoeft hier na installatie niets aan te doen. Op het moment dat er een nieuw bestand in de gedeelde map wordt gemaakt of gekopieerd zal dit meteen naar de ID Cloud worden gekopieerd. Daarna zal het vanuit de ID Cloud naar de andere computers worden gekopieerd. Omdat er dus op meerdere apparaten een kopie van het bestand bestaat vergroot het ook nog de veiligheid.

Voor u geïnstalleerd

Zoals u gewend bent van Inter Delta Communicatie nemen wij graag uw technische uitdaging uit handen. Zodra u heeft besloten dat u voor het gemak van ID Cloud Sync wilt gaan, maken wij een afspraak om dit op uw PC/Mac/telefoon/tablet te installeren.

Groeit met u mee

ID Cloud Sync is flexibel, het kan met uw databehoefte meegroeien. Mocht u wat meer ruimte nodig hebben dan zetten we er capaciteit bij. U betaalt hiervoor tot het eind van de abonnementsperiode niets extra!

Bestanden altijd beschikbaar

Door in te loggen in het ID Cloud Sync portaal kunt u uw bestanden inzien, downloaden of bijvoorbeeld heel eenvoudig delen.

Er is zelfs een mobiele app beschikbaar waarmee u hetzelfde kan doen. U heeft uw bestanden dus altijd bij u! Vanzelfsprekend alles super goed beveiligd!

 

Uw kostbare data wordt veilig opgeslagen in het zwaar beveiligde datacenter van “The Datacenter Group” in Amsterdam.

De verbinding vanaf uw PC of mobiel apparaat naar het Datacenter wordt geheel veilig versleuteld met de AES256 standaard. Deze versleuteling geldt als het meest veilig en wordt door het bedrijfsleven en overheidsinstanties gebruikt.